Termeni și condiții

 

1. Introducere

Site-ul www.unlearn.ro este proprietatea SC SOFT WISE IMPEX SRL, inregistrata in Bucuresti, str. Tincani 5, J40/8808/1998 si CUI 11148062, telefon +40.722.659122.

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea termenilor si conditiilor cuprinse in acest document. Avand in vedere acestea si pentru folosirea, in cele mai bune conditii a site-ului unlearn.ro se recomanda citirea completa a acestei pagini.

UNLEARN.RO isi asuma dreptul de a face modificari ale prevederilor ce urmeaza fara notificare. Cea mai recenta versiune a acestui document va fi publicata in cadrul acestei pagini in cazul in care va suferi modificari.

2. Termeni utilizati

 • Vizitator sau Utilizator – orice persoana care acceseaza site-ul www.unlearn.ro
 • Cumparator – persoana fizica sau juridica ce emite o Comanda.
 • Vanzator – societatea comerciala SC SOFT WISE IMPEX SRL, inregistrata in Bucuresti, str. Tincani 5, J40/8808/1998 si avand CUI 11148062.
 • Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.
 • Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.
 • Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator.

3. Documente Contractuale

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul unlearn.ro, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile. Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:

 • Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice
 • Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)
 • Termeni si conditii

Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract. Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie (daca este cazul) emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia.

4. Extinderea Obligatiilor Vanzatorului

 1. Informatiile prezentate pe site-urile vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sau serviciul sa fie utilizate in parametrii pentru care au fost achizitionate;
 2. Comunicarea cu magazinul – se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea “Contact”. Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

5. Cesionarea si Subcontractarea

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

6. Dreptul de autor asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului unlearn.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea SC SOFTWISE IMPEX SRL si a furnizorilor sai (exceptand cazurile in care este expres mentionat altceva) si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SOFT WISE IMPEX SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului unlearn .ro numai in limitele metionate in prezentul document.

Unlearn poate folosi si resurse externe precum fonturi, imagini sau clipuri video in masura in care acestea sunt distribuite sub licente de tip open-source, free, public domain, royalty-free sau Creative Commons (CC).

In cazul in care constatati incalcarea drepturilor de autor va rugam sa ne contactati la adresa office@unlearn.ro.

7. Politica de Livrare și Retur

În cazul produselor electronice, precum cursuri sau acces la seminarii, livrarea este electronică. După confirmarea plății, clientul primește un email cu detaliile de acces la produsul sau produsele comandate. Dacă se folosește plata prin card, produsul este accesibil imediat. Pentru alte metode de plată precum curier sau transfer bancar, accesul la produsele comandate va fi permis doar după confirmarea integrală a plății. În cazul plății prin curier a produselor electronice, clientul va primi o scrisoare cu datele de acces iar contravaloarea va fi achitată ramburs.

Costuri de livrare
 1. Produse electronice
  Plata prin card și transfer bancar: livrare gratuită
  Plata prin curier rapid: 19 lei pe tot teritoriul țării
 2. Produse fizice
  Plata prin card și transfer bancar: N/A
  Plata prin curier rapid: 19 lei pe tot teritoriul țării
Politica de retur și anulare

Orice comandă care nu presupune plata prin card poate fi anulată printr-un mesaj în pagina de contact, specificându-se ID-ul comenzii. Acest lucru nu atrage costuri suplimentare.

Dacă plata a fost efectuată și înregistrată, dar comanda nu a fost livrată, clientul poate solicita anularea comenzii și recuperarea banilor printr-un mesaj pe pagina de contact.

După livrarea comenzii, clientul are la dispoziție 30 de zile conform legislației în vigoare, în care poate solicita returul comenzii. Pentru produsele electronice se va proceda la restituirea banilor, iar pentru produsele fizice, procedura este următoarea:

 1. Se trimite un mesaj prin pagina de contact sau la office@unlearn.ro specificându-se faptul că se dorește returul, împreună cu ID-ul comenzii.
 2. Un operator va prelua cazul și va trimite un răspuns cu toate detaliile necesare.
 3. Clientul trimite produsul către noi.
 4. La primirea produsului se va credita contul clientului cu suma plătită la achiziție.
 5. Atenție: produsele deteriorate sau care nu fac dovada achiziției nu vor fi acceptate!

8. Politica de Confidentialitate

Unlearn.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre SOFT WISE IMPEX SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre societate nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@unlearn.ro.

In cazul platii cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.

SC SOFT WISE IMPEX SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul unlearn.ro sunt transmise pe cale electronica, SC SOFT WISE IMPEX SRL  nu poate fi facuta raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, SC SOFT WISE IMPEX SRL va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre SOFT WISE IMPEX SRL sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului SOFT WISE IMPEX SRL, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. SOFT WISE IMPEX SRL nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu descurajeaza categoric spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

Site-ul unlearn.ro foloseste Google Analytics pentru a analiza modul in care utilizatorii folosesc site-ul. Google Analytics foloseste cookies pentru a colecta informatii standard de inregistrare si informatii privind activitatea utilizatorilor. Informatiile colectate sunt in totalitate anonime.

Informatia generata de cookie in legatura cu modul de folosire a site-ului unlearn.ro (inclusiv adresa IP) este transmisa catre Google. Aceasta informatie este folosita apoi pentru a evalua modul de folosire a site-ului de catre utilizatori si pentru a realiza rapoarte statistice legate de activitatea site-ului. SOFT WISE IMPEX SRL nu va folosi aceste date statistice pentru a asocia identitatea unui utilizator cu o adresa IP.

Utilizatorii pot seta browserul sa nu accepte cookies din partea site-ului unlearn.ro. In aceasta situatie nu se poate garanta functionalitatea completa a site-ului unlearn.ro

Site-ul unlearn.ro utilizeaza remarketingul prin Google Analytics si Facebook Ads pentru a face publicitate online. Prin intermediul acestui tip de publicitate, Google si Facebook colecteaza cookies de pe acest site pentru a va arata campanii publicitare mai aproape de interesele dumneavoastra, exprimate prin tipurile de pagini accesate in trecut pe site-ul unlearn .ro

Distribuitorii terta parte, inclusiv Google, pot afisa anunturile noastre publicitare pe site-uri de pe internet. Unlearn.ro precum si distribuitorii terta parte, inclusiv Google, utilizeaza modulele cookie primare (cum ar fi modulul cookie Google Analytics) si modulele cookie terta parte (cum ar fi modulul DoubleClick) in combinatie pentru a informa, a optimiza si a difuza anunturi in functie de vizitele anterioare efectuate pe site.

Site-ul unlearn.ro foloseste FaceBook Ads ca intermediar pentru marketing online. Facebook Ads foloseste cookies pentru a colecta informatii standard privind activitatea utilizatorilor pe site-ul unlearn.ro

SOFT WISE IMPEX SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, a directivei General Data Protection Regulation (GDPR) (EU) 2016/679, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

 • Dreptul de a cere, in mod gratuit, SOFT WISE IMPEX SRL sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale,
 • Dreptul de a cere, in mod gratuit, SOFT WISE IMPEX SRL sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
 • Dreptul de a cere SOFT WISE IMPEX SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;
 • Dreptul de a cere SOFT WISE IMPEX SRL sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@unlearn.ro. Site-ul unlearn.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

SOFT WISE IMPEX SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor unlearn.ro, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un log de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre SOFT WISE IMPEX SRL a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul unlearn.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului unlearn.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

9. Termene, Penalitati

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau pornire a Comenzii, Vanzatorul este obligat sa anunte Cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii.
In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termen de 3 zile lucratoare.

10. Facturare, Plati

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

11. Riscuri si responsabilitati

 1. Livrare
  Unde este cazul, Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator prin serviciul propriu de curierat pe raza localitatii Bucuresti si prin servicii externe de curierat si curierat rapid. Produsele cu livrare electronica si serviciile vor fi livrate prin mijloacele de comunicare electronica agreeate.
 2. Transport – Ambalare
  In afara de cazul in care este agreat de Vanzator si Cumparator diferit, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare. Vanzatorul va efectua livrare Bunurilor si Serviciile pe teritoriul Romaniei.

12. Acceptarea Contractului

Acceptarea va fi facuta atunci cand Bunurile si Serviciile sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate in Comanda. In cazul in care Cumparatorul descopera ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor tehnice, atunci Vanzatorul va aduce la conformitate Produsele si Serviciile, exceptie facand situatia in care SOFT WISE IMPEX SRL se afla in imposibilitatea din cauza unor factori de natura externa caz in care acesta se obliga sa ramburseze contravaloarea achitata de catre Cumparator daca este cazul. De asemenea, pentru produsele vandute si livrate de unlearn.ro (SOFT WISE IMPEX SRL) Cumparatorul beneficiaza de returul produselor in 30 zile.

13. Garantii

Toate produsele comercializate de catre site-ul unlearn.ro beneficiaza de conditii de garantia legala de conformitate si politicilor comerciale ale producatorilor. In cazul produselor tangibile, ele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.
In cazul produselor vandute si livrate de unlearn.ro, certificatele de garantie sunt emise fie de producator fie de catre furnizor.
In cazul certificatelor de garantie emise de producatori, produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.
Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii pe adresa office@unlearn.ro. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

14. Transferul Proprietatii

Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferate la momentul efectuarii platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului). In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora.

In cazul produselor cu livrare electronica, Vanzatorul va licentia drepturile de folosire dar fara a transfera proprietatea Cumparatorului.

15. Raspundere

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.
Vanzatorul va fi raspunzator in cazul in care sub-contractantii si/sau partenerii sai de orice fel implicati in executarea Comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale.

16. Forta Majora

Niciuna din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

17. Legea aplicabila

Prezentul document este supus legii romane. Eventualele litigii aparute se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

18. Alte Prevederi

Partile in contract vor fi considerate cantractanti independenti si nici uneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte. Termenii si conditiile din acest document inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre Partile amintite, referitoare la subiectul prezentului Contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti.

Articolele si toate informatiile prezentate pe acest site sunt cu titlu de prezentare. Unlearn.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi tras la raspundere pentru niciun efect rezultat din aplicarea sau neaplicarea acestor informatii. De asemenea, Unlearn.ro nu isi asuma responsabilitatea asupra acuratetii acestor informatii.