Echipa Unlearn

Dan Truția

Owner, Published Author, Coach & Chief Unlearning Officer


Am o experiență de peste 7 ani în nutriție și evoluție personală. Sunt autor publicat, am două cărți scrise, peste o sută de materiale în diverse formate, colaborări inclusiv pe TV, zeci de clienți pe care i-am consiliat, workshop-uri și seminarii.

Am făcut toate acestea deoarece misiunea mea personală este să ajut la formarea noii generații de lideri, de oameni de calitate. Iar acest site conține informații și tehnici care să îți transforme viața pe plan fizic, mental și spiritual.

Acesta este modul meu de a da înapoi o parte din lucrurile extraordinare pe care am ajuns să le cunosc și să le trăiesc, ajutat fiind la rândul meu de oameni speciali.

Roxana & Costin

Stamps on the Passport


Noi suntem Roxana şi Costin, un cuplu urban care încearcă să rupă barierele rutinei cotidiene şi poate, să te inspire puțin.

Dragostea de aventură şi interesul în descoperirea a noi culturi, ne-a unit în urmă cu doi ani şi ne-a călăuzit paşii în cele mai colorate colţuri ale lumii.

Peste 40 de ţări vizitate, mii de kilometri zburaţi, Taj Mahalul, Piramidele din Ghiza, Coloseumul, Zidul chinezesc și multe aventuri interesante petrecute în doi. Vrem să-ți arătăm că nu este nevoie de o avere pentru a călători frumos şi vrem să te inspirăm, să-ți părăsești zona de confort şi să trăiești o viaţă extraordinară.