Ce este Unlearn?

 

Îți mai amintești ce voiai să te faci când vei fi mare? Îți mai aduci aminte cum îți imaginai viața de om adult pe vremea când erai copil sau adolescent?

Acum o trăiești așa?

 
 

Pentru a putea scrie ceea ce vei citi aici, mi-au trebuit ani de studiu, zeci de cursuri și sute de cărți citite. De când am început să mă ”dezvolt personal”, am trecut prin mai multe stadii de întelegere și aprofundare a noțiunilor învățate.

Cu toate acestea, cu cât citeam și învățam mai mult, cu atât aveam senzația că mă îndepărtez de la esență. Viața și natura sunt extrem de simple fundamental, însă acea simplitate repetată de un număr imens de ori îi creează de fapt complexitatea. Noi, oamenii, de ce am fi alfel?

Înotăm în oceane de informații, de religii, de guru și învățători spirituali, care ne promit marea cu sarea. Există atât de multe lucruri contradictorii încât este greu de făcut lumină. Știu asta pentru că, pe măsură ce le studiam, observam atât părțile comune cât și pe cele care nu se corelau. Apare astfel enorm de multă confuzie. Și atunci am înțeles că de fapt adevărul pe care îl căutăm este simplu. Iar sursa lui este, fără excepție, în noi. În fiecare dintre noi.

Am ajuns să mă satur de seminarii și tehnici care de care mai sofisticate care promiteau marea cu sarea și am decis în sinea mea să caut cele mai simple și mai naturale modalități de evoluție. Nu m-a interesat să devin yogi sau guru spiritual, ci să duc aici, pe pământ, o viață împlinită pe toate planurile.

Iar cum Universul răspunde întotdeauna intențiilor noastre, mi s-au deschis căi, prin iubire în cazul meu, căi ce mi-au arătat drumul către mine însumi. Fiecare dintre noi suntem ființe complete, ce cuprind Totul. Din păcate însă, pe măsură ce lăsăm copilăria în urmă, ne îndepărtăm tot mai mult de noi înșine și de partea nemuritoare din noi, fie că o numim Sine sau Conștiință sau Dumnezeu interior. Pierzând astfel legătura cu ea, realitatea noastră exterioară ajunge să ne domine și uităm de formidabilele puteri pe care le avem fiecare dintre noi, fără excepție.

 
 

Ce este Unlearn?

Spre deosebire de tehnicile de evoluție personală care presupun să înveți asta sau cealaltă, eu îți propun cel mai simplu lucru posibil: să te dezveți de lucrurile care te blochează, de convingerile și conceptele care te țin pe loc în accesarea propriului infinit.

Odată ce reușești acest lucru și reiei legătura cu tine însuți, capeți puterea de a modela realitatea înconjurătoare după dorința ta, în toate aspectele ei, fără nicio excepție. Devii creatorul propriei realități. Ca o ironie, ești oricum în fiecare secundă creatorul propriei realități. Problema este că majoritatea oamenilor, nefiind conștienți de acest aspect, uită de propria putere, ajungând astfel simpli pioni în lumea creată de ei.

Materialele și cursurile de pe acest site te voi ajuta să îți regăsești conexiunea cu puterea ta, să o înțelegi și să o folosești în mod conștient pentru a-ți modela viața și a face bine ție și celor din jur. Nu există limite în ceea ce poți realiza. Nu există blocaj peste care să nu poți trece dacă îți dorești cu adevărat acest lucru.

Frumusețea unlearning-ului este că nu ai nevoie de metode complexe și de ani de studiu. Poți obține rezultate imediate, în funcție de implicarea ta. Din propria experiență și a celor cu care am lucrat, rezultatele apar de la câteva zile până la 3-6 luni în funcție de obiectivele și personalitatea fiecăruia.

În ce domenii poți folosi acest sistem?

Sistemul funcționează în absolut toate domeniile vieții, fie că ești bărbat sau femeie, indiferent de cariera și de traiectoria pe care ai avut-o până acum. Instrumentele și metodele sunt simple și accesibile, iar aplicate conștient vor funcționa perfect de fiecare dată.

 
 

Poți să lucrezi pe următoarele aspecte:

  • Încrederea în tine, rezolvarea problemelor și traumelor din trecut
  • Relația cu familia și prietenii
  • Relații armonioase la locul de muncă cu colegii
  • Relația de cuplu sau să îți găsești iubirea mult visată
  • Cariera, inclusiv puterea de a o schimba radical dacă asta îți dorești
  • Obținerea independenței financiare
  • Îmbunătățirea sănătatății

... și orice altceva. Depinde doar de tine și de imaginația ta.