Bomba slimming, Pin on Cross stitch charts


bomba slimming liporsh grăsime arzător

Produsul este in categorie: Bestseller îngrijirea corpului Descrierea produsului Visati la o talie îngustă și nu știti cum să începeti să o remodelati? Cum funcționează plasturile de remodelare a abdomenului și taliei? Folosiți corect Belly Patch!

bomba slimming pierderea în greutate folosind calamansi

Curățați temeinic pielea cu apă de alte produse cosmetice. Scoateți folia de protecție bomba slimming pe plasture și lipiți plasturele exact în mijlocul abdomenului.

bomba slimming pierde greutatea pe paleo

Apăsați ușor, îndepărtați folia de protecție laterală și țineți-vă mana pe abdomen timp de secunde. Apoi, nu vă mișcați minute pentru ca plasturele să se lipească corect.

Slimming Bomb Online

Îndepărtați plasturele după 6 - 8 ore. Recomandare: la prima utilizare, îndepărtați plasturele după 4 - 6 ore și creșteți treptat la 8 ore la fiecare utilizare ulterioară, pentru a evita efectele bomba slimming inrosirea pielii utilizati zilnic prin lipirea plasturelui pe o altă zonă a abdomenului, exercițiul fizic ușor și reducerea cantității de alimente consumate vor ajuta la obținerea rezultatului mai rapid, bomba slimming există o problemă cu îndepărtarea plasturelui, este posibil să aplicați loțiune de corp pierde greutatea astăzi de aplicare, care trebuie curățată insa inainte de aplicarea plasturelui.

bomba slimming pierderea în greutate ulta

Rating 4.