Avis silvets


avis silvets

Super Flower Avis silvets Silver W Nu este de mirare faptul ca Super Flower a devenit in scurt timp unul dintre producatori preferati de surse ai romanilor. Calitatea electronicii precum si preturile accesibile au facut ca avis silvets dintre cumparatorii avizati sa prefere Super Flower in dauna unor producatori ceva mai cunoscuti.

Astazi ne vom ocupa de o sursa care ar trebui sa fie foarte interesanta: Leadex Silver W. Motivul pentru care am considerat acest model este platforma Leadex folosita, aceeasi ce o putem gasi si in modelele Gold si Platinum ce se comercializeaza la un pret semnificativ mai mare.

avis silvets

Diferenta sta in componentele ce au tolerante si caracteristice ceva mai slabe dar comportamentul in practica nu ar trebui sa difere foarte mult comparativ cu fratii sai mai mari. La un pret de sub lei, avis silvets de W prezentat astazi vine cu o arhitectura modulara, mod de functionare semi-pasiv, configuratie single-rail puternica dar si cel mai important in opinia mea o platforma matura si implementata de-a avis silvets timpul in numeroase modele Super Flower sau EVGA.

Haideti sa trecem mai departe — eu unul abia astept sa vad testele!

avis silvets